مواد لازم :
5 عدد تخم مرغ
8 ق س آرد سفید
نمک کمی
شیر یک پیمانه
روغن مایع 4 ق س
ژامبون خرد شده 4 ورقه
پیازچه و گشنیز و شوید و تره خرد شده چند ق س
هویج رنده شده یکعدد
سس دلخواه
پودر پنیر پارمزان چند ق س
طرز تهیه :
تخم مرغ ها و شیر روغن مایع و آرد رو داخل غذاساز مخلو ط کنین و کمی نمک بزنین . در صورت تمایل چند قطره زعفران دم کرده میتونه رنگ قشنگی به خمیر تابه ای یا کرپ شما بده .
تابه چدنی رو کمی چرب کرده و روی حرارت داغ کنین و با یک ملاقه از مایه به انازه ای بردارین که سر ملاقه کمی خالی باشه . کرپ نباید زیاد ضخیم بشه . هرچی کمتر مایه بردارین خمیر شما نازکتر و کیفیت کار بیشتر و بهتر میشه .وقتی مایه رو تابه ریختین کمی تابه رو حرکت دورانی بدین تا مایه روی تمام سطح تابه رو بپوشانه . با حرارت ملایم فرصت بدین تا یکطرف سرخ بشه و به ارومی طرف دیگه رو بذارین که از سفیدی در بیاد خیلی نباید سرخ و تیره بشه .هر کدوم از خمیر ها رو به این ترتیب درست کنین . با این مواد حدود 9 یا 8 یا 7 تا کرپ بدست میاد . که به ضخامت کرپ ها بستگی داره .
عکس سوم از narges
وقتی کرپ ها خنک شدن - سس روش بمالین و مواد خرد شده و رنده شده رو لاش بریزین و رول کنین . این رول ها رو هم میشه به همین صورت سرو کرد و هم رولتی برید و هم سه گوش پر کرد . یعنی ابتدا یکطرف رو روش تا بزنین تا یک نیم دایره درست بشه و سپس مجددا کمی مواد بریزین و نیم دایره رو به صورت ربع دایره تا بزنین .
میتونین از مواد دلخواه برای این غذا استفاده کنین . عسل و کره و خامه و مربا و مارمالاد و پنیر و گردو پنیر خامه ای و ..... هرچی که دوست دارین .
دیدگاهها
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا